+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Rajono mokyklų mokiniai svečiavosi Klaipėdos universitete

Rajono mokiniams, ketinantiems studijuoti pedagogiką, Švietimo pagalbos tarnyba ir karjeros specialistų metodinis būrelis pagal vykdomą „Jaunojo mokytojo mokyklos programą“ organizavo pažintinę edukaciją į Klaipėdos universiteto socialinių ir humanitarinių mokslų fakultetą, įsikūrusį S. Nėries g. 5, Klaipėdoje.

Fakulteto prodekanė doc. dr. Reda Jacynė ir pedagogikos katedros vedėja doc. dr. Rosita Vaičiulė supažindino su pedagogų rengimo Klaipėdoje istorija,  fakulteto pastatu, pasidžiaugėme po remonto atnaujinta išvaizda, vaikščiojome  koridoriais ir susipažinome su edukacinėmis erdvėmis, šiuolaikiška biblioteka, pedagogikos studijų programomis ir jų įvairove. Šilutės pirmosios, Šilutės Vydūno, Vainuto, Švėkšnos „Saulės“ gimnazijų abiturientus labiausiai domino vaikystės pedagogikos, istorijos pedagogikos, anglų kalbos filologijos ir pedagogikos, lietuvių kalbos filologijos ir pedagogikos studijų programos.

Su mokiniais maloniai bendravo  fakulteto pedagogikos programos studentės, kurios  atsakė į mokinius dominančius klausimus, pasidalijo asmenine studijų patirtimi ir specifika Universitete.

Išvykos dalyviai buvo apdovanoti Universiteto informaciniais leidiniais  su kontaktinėmis nuorodomis jei kiltų klausimų apie būsimąsias pedagogo studijas.
Dėkojame Universiteto administracijai už malonią informacinę dieną, už idėjas tolimesniam bendradarbiavimui.

Švietimo pagalbos tarnybos informacija