+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Priešmokyklinio ugdymo dermė ir iššūkiai

Vasario 28 d. rajono priešmokyklinio ugdymo mokytojai susirinkime „Priešmokyklinio ugdymo dermė ir iššūkiai“ klausė pranešimų, diskutavo ugdymo aktualijų temomis, keitėsi kolegialiąja patirtimi ir susipažino su kitų įstaigų priešmokyklinio ugdymo programa „EMIS“.

Vaida Kaktienė, Jurgita Lisauskienė, Šilutės lopšelio-darželio „Gintarėlis“ priešmokyklinio ugdymo mokytojos, pristatė pranešimą „Kuo stebuklingas ruduo. Praktinis įgyvendinimas veiklų metu“ su veiklų vaizdo įrašu.

Roberta Overlingaitė, Vainuto gimnazijos Katyčių skyriaus priešmokyklinio ugdymo mokytoja, pranešimu su vaido medžiaga „Augame ir mokomės kartu“ dalijosi kolegialiąja  ugdymo patirtimi, kuri mums buvo prasminga ir aktuali.

Pabaigoje vedėme aktyvią mokytojų diskusiją „Rekomendacijų priešmokyklinio ugdymo pedagogui „Patičių erdvės“ ir priešmokyklinuko programa „Emis“ suderinamumas ugdyme. Dermė ir iššūkiai“.  Situacijai išaiškinti organizuojamas seminaras  „Priešmokyklinio ugdymo turinio atnaujinimas, ugdymo gairės ir pasiekimų vertinimas“ su lektoriumi Sergejumi Neifachu.

Daiva Austynienė,
Loreta Vilkienė
Šilutės lopšelių-darželių
„Ąžuoliukas“ ir „Gintarėlis“ priešmokyklinio ugdymo mokytojos